Osm klíčových bodů pro úspěšný teambuilding - Novák, Petr
Teambuilding zahrňuje široké spektrum programov a aktivít, od cieleného rozvojového programu až po návštevu vinárne čo bowling. Zásady pre úspešný teambuilding.