Zle štruktúrované rozhodovacie problémy - Jankelová, Nadežda, 1966-
V teórii rozhodovania existuje klasifikácia rozhodovacích problémov na dobre a zle štruktúrované. Dobre štruktúrovaný problém. Zle štruktúrovaný problém a ako ho poznať. Tie by mali riešiť manažéri na vyšších stupňoch riadenia.