Reporting výzkumu a vývoje (VaV) pro management změn. Controllingová případová studie - Macheleidt, Stefan
Požiadavky na reporting v konkurenčnom boji inovácií. Úprava VaV-reportingu pre účely manažmentu inovácií. Príklad projektu: Zlepšenie manažmentu inovácií v spoločnosti pôsobiacej v oblasti chémie a farmácie.