Cestovné náhrady - novela zákona - Tomiová, Sandra
Pojem pracovná cesta. Poskytovanie cestovných náhrad. Zamestnancovi patrí stravné. Náhrada za používanie cestných motorových vozidiel, náhrada za spotrebované pohonné látky. Poskytovanie náhrad pri zahraničných pracovných cestách. Stravné v eurách alebo v cudzej mene. Pracovná cesta v štáte, ktorý nie je štátom eurozóny. Výkon práce v zahraničí. Preddavky na náhrady. Vyúčtovanie zahraničnej cesty. Povinnosti zamestnávateľa.