Zákon o dani z príjmov v znení platnom k 1. 1. 2009 s komentárom - Kováčová, Zdenka
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z prájmov v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 465/2008 Z.z., č.514/2008 Z.z., č.563/2008 Z.z. a č. 567/2008 Z.z. Zákon upravuje daň z príjmov fyzickej a právnickej osoby a spôsob platenia a vyberania dane.