O vedení, informačnej spoločnosti a posune moci - Hohoš, Ladislav
Pokračovanie z č. 4/1992. Skrátený výťah z poslednej knihy amerického futurológa Alvina Tofflera "The Powershift" (Posun moci). Pokračovanie v budúcom čísle.