Dôchodky po prechode na euro - Grauzelová, Ľudmila
Základné právne dokumenty, ktorými sa riadi Sociálna poisťovňa v oblasti dôchodkového poistenia. Prepočet dôchodku k 1. januáru 2009. Zvýšenie dôchodku podľa právnej úpravy účinnej od 1. januára 2009. Zmena sumy hranice, na ktorú sa zvyšuje dôchodok z dôvodu jediného zdroja príjmu. Praktické príklady.