1. Outsourcing. Metóda skvalitnenia podnikových procesov - Daňo, Ferdinand, 1959-
Pojem outsourcing, význam outsourcingu, historický vývoj outsourcingu. V posledných rokoch dochádza k značnému rozvoju outsourcingu služieb. Dôvody na vyčleňovanie podnikových funkcií. Prínosy a riziká súvisiace s outsourcingom. Business process outsourcing ako produkt medzinárodnej globalizácie a vývoja IKT.