<The> new paradigm for financial markets: the credit crisis of 2008 and what it means - Dudáš, Tomáš, 1976-
Recenzia na publikáciu: <The> new paradigm for financial markets: the credit crisis of 2008 and what it means od Georga Sorosa. Stručne o autorovi. Podstatné myšlienky novej publikácie. Prierez finančnými trhmi niekoľkých dekád. Stručná charakteristika kapitol.