Sociálne a ekonomické podmienky života študentov vysokých škôl v Európe - Šulanová, Mária
Demografické charakteristiky študentskej populácie. Prístup k štúdiu a štrukturálne charakteristiky vzdelávacích programov na vysokej škole. Sociálna selektivita vzdelávacích systémov. Ubytovanie študentov vysokej školy. Financovanie a štátna pomoc pre študentov vysokej školy. Práca popri štúdiu a časový manažment. Medzinárodná mobilita študentov vysokej školy.