Targeting Business Risk and Insurance Attributes - Majtán, Štefan
Zamerané na riziko podniku. Identifikácia rizika a zdrojov rizika. Všeobecné princípy rizikového manažmentu v oblasti potravinovej bezpečnosti. Určenie rizika. Čo potrebuje firma na identifikáciu rizika. Kontrola rizika. Významné otázky v procese kontroly rizika. Vývoj a implementácia podnikového kontinuálneho plánu. Potenciálne výhody rizikového manažmentu pre podnik.