Influences of EU Southeastwards expansion on ASEAN plus 3 trade and transport network - Ho Thi Thu Hoa
Obchodné vzťahy medzi EÚ a ASEAN plus 3. Hospodársky index APT. EÚ je jeným z navjäčších partnerov APT v ekonomickej oblasti a v obchode.