Hodnotenie výskytu sucha - Slivová, Valéria
Sucho - pojmy. Meteorologické sucho, sucho v podzemnej vode. Vyhodnotenie meteorologického sucha a sucha v podzemnej vode. Vzťah meteorologického sucha a sucha v podzemnej vode.