Corporate Governance a hodnotenie výkonnosti podniku - Hyránek, Eduard, 1955-
Corporate Governanc a meranie výkonnosti a odmeňovanie. Prístupy ku hodnoteniu výkonnosti podniku z pohľadu vlastníka. Monitorovací a motivačný program správnych orgánov. Metódy merania výkonnosti a efektívnosti podniku vhodné pre vlastníkov.