Cena a kvalita v rozhodovacom procese spotrebiteľa - Kintler, Jakub, 1979-
Spôsob vnímania spotrebiteľa ceny a kvality, aké miesto zaujímajú v spotrebiteľskom rozhodovacom procese a do akej miery ho ovplyvňujú.