Podpora konkurencieschopnosti železničnej dopravy - Čamaj, Juraj
UNIFE - Asociácia európskeho železničného priemyslu - angažuje sa v tvorbe technologických inovácií a podporuje výhody, ktoré prináša železničná doprava. Jej hlavným cieľom je zvýšenie konkurencieschopnosti železničnej dopravy. Európska štandardizácia a harmonizácia v sektore železničnej dopravy. IRIS - všeobecne uznávaný štandard pre hodnotenie jedinečných manažérskych systémov v sektore železničnej dopravy. Je namierený na dopĺňanie štandardov kvality noriem ISO 9001.