Systémy, formy a nástroje environmentálneho manažérstva využiteľné v malých a stredných podnikoch - Majerník, Milan
Environmentálne manažérske systémy (Environmental Management Systems - EMS). História, vývoj a súčasný stav environmentálneho manažérstva. Vývoj na Slovensku. Porovnanie ISO 14 001 a EMAS (Eco-Management and Audit Scheme). Revízie EMAS. Scenáre Európskej komisie na revíziu EMAS. Implementácia EMAS v organizáciách so zavedeným EMS podľa ISO 14 001. Certifikované environmentálne projekty obecných samospráv a podnikov. Environmentálne manažérstvo v integrovanom manažérskom systéme.