Metódy rozvoja komunikačných kompetencií a komunikačných zručností manažérov v malých a stredných podnikoch, pôsobiacich v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Vymedzenie komunikačných kompetencií a komunikačných zručností v systéme vnútropodnikovej komunikácie. Analýz potreby ich diagnostikovania, potrebu ich rozvíjania a formovania. Stručný prehľad najčastejšie používaných metód a postupov, ktoré na rozvoj a zdokonaľovanie komunikačných kompetencií a zručností v rámci vzdelávania manažérov a zamestnancov využili malé a stredné podniky v SR.