Využitie ekonometrie v investičnom rozhodovaní (investície, riziko a nezameniteľnosť investícií) - Belanová, Katarína, 1978-
Skúmanie nezameniteľnosti investícií a jej vplyvom na vzťah medzi rizikom a investičnými rozhodnutiami podnikateľských subjektov. Empirická analýza využíva údaje z dotazníka 17 spoločností pôsobiacich v odvetví automotive SR v roku 2005.