Dôchodkové sporenie - otvorenie II. piliera do 30.6.2009 - Strýčková, Jolana
Základné podmienky účasti v II. pilieri. Vznik a zánik prvej účasti na starobnom dôchodkovom sporení. Prerušenie povinnej účasti na starobnom dôchodkovom sporení. Výstup z II. piliera v období od 15.11.2008 do 30.6.2009. Zmluva o starobnom dôchodkovom sporení a akceptačný list. Platenie príspevkov na základe zmluvy o starobnom dôchodkovom sporení. Vymeriavací základ. Určenie sumy príspevkov. Povinnosti sporiteľa. Povinnosti dôchodkovej správcovskej spoločnosti. Osobný dôchodkový účet. Dávky vyplácané zo starobného dôchodkového sporenia a dedenie.