Environmentálne riziká v SR a možnosti ich financovania - Romančíková, Eva
Environmentálne riziká v SR. Meranie environmentálnych rizík. Prevencia ako nástroj minimalizácie environmentálnych rizík. Poistenie ako forma financovania environmentálnych rizík. Staré záťaže ako environmentálne riziko a možnosti ich financovania.