Hodláte podnikat v Polsku? - Chamr, Martin
V akom odbore a s kým podnikať v Poľsku. Šancu na úspech má komodita, ktorá nekladie veľké nároky na logistiku. Podmienky pre založenie firmy. Náklady na založenie firmy. Výhody poľského trhu pre podnikateľov z iných krajín. Výhody založenia, či nákupu na "kľúč". Na čo si dávať pozor.