Ušetřete s LCCS - Ruščáková, Dagmar
Snaha o úspory a vyššiu efektivitu a využitie dodávateľov z nízkonákladových krajín - LCCS (Low-cost country sourcing). Čo je výhodné nakupovať. Ako hľadať dodávateľa. Päť hlavných zásad LCCS. Regióny vhodné pre LCCS. Riziká, s ktorými treba počítať. Najčastejšie chyby pri výbere vhodného dodávateľa.