K aktuálnym otázkam dôchodkového systému v Slovenskej republike - Rievajová, Eva
Východiská a prístupy k dôchodkovým reformám. Fungovanie reformovaného dôchodkového systému. Dôchodkový systém je založený na troch pilieroch: 1. pilier - povinný, priebežne financovaný s primeranou solidaritou, 2. pilier - starobné dôchodkové sporenie, povinný kapitalizačný pilier, 3. pilier - dobrovoľný.