Financovanie investičných projektov zo zahraničných úverových liniek - Vidová, Jarmila, 1967-
Na financovanie projektov sa využívajú vlastné a cudzie zdroje. Príspevok sa venuje financovaniu zo zahraničných úverových liniek (Nordická investičná banka, Kreditanstalt fur Wiederaufbau) a z medzinárodných finančných inštitúcií (Európska investičná banka, Európska banka pre obnovu a rozvoj).