Regionálne nerovnosti v Číne a ich vplyv na vývoj medzinárodnej nerovnosti - Fertaľová, Mária
Regionálne príjmové nerovnosti v Číne. Faktory ovplyvňujúce vývoj regionálnych príjmových nerovností v Číne. Politika regionálneho rozvoja. Globalizácia a liberalizácia ekonomiky. Deformácie trhu výrobných faktorov. Špecifické podmienky jednotlivých regiónov. Vplyv Číny na vývoj svetovej nerovnosti. Politiky budúceho rozvoja Číny.