Investičná aktivita v Ruskej federácii - Glavatskich, Maria
Štátna investičná politika v Ruskej federácii. Investičná politika v ropnom a plynovom sektore. Investičné podmienky. Konkurenčné výhody Ruska ako krajiny priťahujúcej zahraničné investície. Súčasný stav ekonomiky Ruska ako dôsledok svetovej finančnej krízy.