Applications of direct costing methodology for inventory valuation purposes - Dubcová, Gabriela, 1968-
Metodológia. Základné porovnanie absorpcie a direct costing (v eurách). Rozšírené porovnanie vstupných dát. Citlivosť na zmeny vo výrobe a predaji.