Stochastic ageing and dependence for reliability - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu "Stochastic ageing and dependence for reliability" od Chin-Diew Lai a Min Xie. Základná myšlienka publikácie. Rozdelenie knihy na 11 kapitol s 33 príkladmi. Stručný prehľad jednotlivých kapitol.