Všetci všetko vidia, ale nie všetci všetko vedia (slovenské príslovie) - Schlosser, Gabriel
História eura. Voľba nominálnych hodnôt. Dizajn bankoviek. Príprava finálnych návrhov. Tlač bankoviek. Testovacie bankovky. Príprava tlačových dosiek. Výroba papiera. Vlastná tlač bankoviek. Ochranné prvky. Slovenské eurové bankovky a eurové mince. Jazykové okienko.