Kapitálové investície a ekonomický rast v SR (v rokoch 1995-2007) - Ivanová, Eva
Investície ako reálna kapitálová hodnota. Reálny a potenciálny kapitál. Tvorba hrubého fixného kapitálu. Miera investícií. Miera hrubého fixného kapitálu a pridanej hodnoty v odvetviach SR. Ekonomický vývoj a tvorba pridanej hodnoty.