Procesné riadenie v prostredí verejnej správy - Škvarčeková, Oľga
Chrakteristika procesného riadenia - Business process management (BPM). Aplikácia moderných trendov procesného riadenia v prostredí inštitúcií verejnej správy. New public managemnet - jedna zo stratégií reformy verejnej správy. eGovernment a procesné riadenie vo verejnej správe.