Eurofondy určené pre súkromný sektor v podmienkach Slovenskej republiky - Tomašov, Ľubomír
Inovácie a technologické transfery. Podpora inovačných aktivít v podnikoch. Oprávnené aktivity. Podmienky čerpania štrukturálnych fondov pre súkromný sektor na Slovensku. Získanie nenávratného finančného príspevku. Všeobecné zásady efektívnej prípravy projektu.