Výhled investic do reklamy pro rok 2009 - Macleod, Colin
Charakteristické znaky globálnej ekonomiky v súčasnej dobe - hypotekárna kríza, pokles trhu s realitami, vysoké ceny energií a rastúca nezamestnanosť. Výrazný pokles investícií do reklamy v USA a v Európe. Príčiny poklesu investícií do reklamy. Aký je stav v Ázii. Prognóza medziročnej zmeny v investíciách do reklamy.