Súčasné trendy v cash manažmente - Krištofík, Peter
Charakteristika cash manažmentu. Ciele cash manažmentu a jeho jednotlivých funkčných oblastí. Model riešenia cash manažmentu. Štruktúra firemného treasury. Aktuálne trendy cash manažmentu.