Generace X: vystresovaná, idealistická - Hloušek, Kristián
Výskum spoločnosti Proximity Worldwide s názvom Stratená generácia. Snaha spoločnosti vytvoriť portrét tzv. generácie X - ročníky 1967-1977. Výsledky výskumu - 5 segmentov tejto generácie: ľudia v pohybe, usadlí, super rodičia, tí, čo veria a odmietajúci. Charakteristika jednotlivých segmentov. Typické znaky pre generáciu X.