Příležitostné eventy generují public relations - Jedlička, Patrik
Sezónne produkty na trhu a načasovanie marketingových akcií. Využívanie mimoriadnych udalostí a sviatkov pre eventy. Vzbudenie pozornosti médií a významné PR dopady. Dôraz na interaktivitu akcií a aktívne zapojenie účastníkov. Využitie netradičných technológií. Event ako súčasť marketingového mixu.