Školská reforma z pohľadu technického vzdelávania - Kozík, Tomáš
Školská reforma z pohľadu technického vzdelávania, vo vzťahu k požiadavkám EÚ a s ohľadom na vývoj v krajinách EÚ. Analýza súčasného stavu výučby techniky v ZŠ SR, predpokladaný vplyv školskej reformy na úroveň technického vzdelávania žiakov ZŠ a ich budúcej profesijnej orientácie. Osobnosť tvorivého učiteľa ako úspech školskej reformy.