Verejné obstarávanie - novela zákona - Lörinc, Drahoslav
Základné právne normy. Požiadavky na úpravu pôvodného zákona. Proces elektronizácie. Zákonom prijaté lehoty. Finančné limity. Zmeny v postupoch zadávania zákaziek na neprioritné služby. Zmeny v požiadavkách na preukazovanie osobného postavenia. Stanovenie podmienok účasti a kritérií na hodnotenie ponúk.