Možnosti softvéru PRAAT pri výučbe jazykov - Beňuš, Štefan
PRAAT je voľne dostupný softvér na nahrávanie, analýzu a vizualizáciu reči. PRAAT a jeho základné črty, možnosti jeho využitia pri výučbe jazykov, hlavne na SŠ.