Dištančné vzdelávanie na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ - Lančarič, Drahoslav
Problematika využitia dištančného vzdelávania ako na Slovensku, tak aj vo vybraných krajinách EÚ. Stručný historický prehľad používania dištančného vzdelávania a jednej z jeho foriem e-learningu.