Nelegálna práca - negatívny spoločenský a ekonomický jav - Šukalová, Viera
Nelegálna práca, nelegálne zamestnávanie. Zákaz nelegálnej práce. Kontrola nelegálnej práce. Motívy vedúce zamestnávateľov k nelegálnemu zamestnávaniu. Motívy na strane zamestnancov.