Informačná podpora environmentálneho monitoringu a manažmentu - Látečková, Anna
Dôležitosť informačného systému monitoringu životného prostredia a jeho legislatívna úprava. Prezentácia návrhov a možností využitia špecificky zameraných softvérových produktov v environmentálnom manažmente na podnikovej úrovni.