Skillstreaming ako psychoedukačná metóda nácviku sociálnych zručností - Žarnovičanová, Ružena
Analýza skillstreamingu, ktorý je zameraný na rozvoj sociálnych zručností detí školského veku. Práve tieto zručnosti u detí absentujú a komplikujú ich fungovanie v oblasti interpersonálnych vzťahov. Skillstreaming pôsobí aj preventívne.