Širší kontext city logistiky - Moravčík, Tomáš
Štruktúra dopravných prúdov v city logistike - nákladná doprava, osobné automobily a prostriedky hromadnej prepravy. Definícia logistiky obohatená o pojmy - pracovníci, ľudia. Zainteresované strany v city logistike: samospráva, súkromný sektor, dopravcovia, podniky osobnej dopravy, policajný zbor, občan. Dopravné inžinierstvo a organizácia dopravy. Snaha o zníženie individuálnej dopravy v mestách. Vysoký podiel tranzitnej dopravy. Statická doprava - ťažkosti s parkovacími miestami.