<The> utilization of access to information about organic agriculture and its internationalization - Harbutová, Eva
V článku boli v rámci ekonomickej internacionalizácie a možností využívania prístupu k informáciám o ekologickom poľnohospodárstve a jeho výstupoch, získané, porovnané a vyhodnotené možnosti získavania informácií v národných (materinských) jazykoch ako aj v anglickom jazyku vo vybraných siedmich krajinách EÚ. Autori analyzovali informácie s cieľom určiť, aké množstvo web stránok hovorí o predmete výskumu, t.j. o ekologickom poľnohospodárstve, ekoproduktoch, ekopotravinách a určili, ktoré z krajín majú najlepšie predpoklady medzinárodného rozvoja obchodu s výstupmi z ekologického poľnohospodárstva.