Spoločná reč vlády a samosprávy - Krútky, Peter
Vláda Slovenskej republiky a Združenie miest a obcí Slovenska podpísali 13. februára 2009 memorandum o spolupráci pri riešení dopadov finančnej a hospodárskej krízy na slovenskú spoločnosť. Kroky, ktoré chce vláda a obce i mestá podniknúť na ochranu obyvateľov pred ekonomickým, spoločenským a sociálnym prepadom. Zmeny vo financovaní. Snaha o dodržanie sociálneho zmieru.