Hospodářská politika evropských zemí na prahu třetího milénia - Kliková, Christiana
Úloha štátu v ekonomike. Problém posilňovania resp. oslabovania úlohy štátu v ekonomike. Úloha štátu v ekonomike a ekonomický rast. Úloha štátu v ekonomike a miera inflácie. Porovanie vybraných skupín krajín.