Vzdelávanie vedúcich pedagogických zamestnancov v programe Riadenie školy - skúsenosti a výzvy - Šnídlová, Mária
Predstavenie vlastného vzdelávacieho programu Riadenie školy, ktorý je realizovaný už viac rokov v Banskobystrickom a Žilinskom kraji. Tri základné piliere riadenia školy - strategický, pedagogický a personálny, v intenciách novej legislatívy. Trendy v príprave vzdelávacích programov pre vedúcich pedagogických zamestnancov.