Prístupy k tvorbe produktu vzdelávacej inštitúcie - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávací marketing ako permanentná reakcia na permanentné zmeny. Účastník užívateľskej strany vzdelávacích služieb. Dôvody potreby marketingu vo vzdelávacom prostredí. Prístupy k príprave vzdelávacej služby. Význam faktorov pri príprave vzdelávacích programov. Kurikulárna teória - teória cieľovo orientovaného vyučovania. Pojem didaktika, didaktická transformácia. Didaktické princípy. Princípy, ktoré by škola mala uplatňovať v rámci svojej marketingovej stratégie.